Меню

За нас

За нас и Магазина

За нас и Магазина

Добре дошли в онлайн магазина ни за сребърна бижутерия! "Весар"ЕООД е основана през 1998г.  Над 20-годишеният опит в създаването на дизайн и производство на изделя от сребро гарантира качеството и конкурентната цена на нашите бижута. 

Атилието има сериозен производствен капацитет, както за собствени разработки, така и за изпълнение на големи поръчки за търговци на едро. Разполага със съвременно оборудване, реализира поръчките в разумни срокове. Във фирмата работят вискоко квалифицирани и талантливи бижутери, с международна квалификация и богат опит.

Предлагаме различен и артистичен дизайн във различни стилове - модерен, етно, винтидж и класически. Може да откриете сред колекциите ни модели с естествени перли, полускъпоценни камъни, естествена кожа и керамика.  

Онлайн магазинът ни ще ви предложи компетентно обслужване, професионални съвети, бързо ориентиране в богатия избор на модели, лесно и удобно пазаруване. Нашият стремеж е да създадем дълготрайни взаимоотношения с всеки клиент, базирани на доверие, сигурност и коректност. Вашето удовлетворение  и удоволствие да носите нашите бижута е истинската ни награда!