Меню

Общи условия

Моля прочетете внимателно Общите условия за пазаруване чрез магазина за електронна търговия на фирма ВесАр ЕООД.

Общи условия

В настоящият текст са посочени Общите условия, съгласно които ВесАр ЕООД предоставя Услуги посредством Интернет магазина BulgarianSilver.com. Тези условия обвързват всички потребители. Потребителя се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

РЕГИСТРАЦИЯ НА КЛИЕНТ
Всяко физическо или юридическо лице, което извършва покупка чрез магазина за електронна търговия BulgarianSilver.com , трябва да създаде свой клиентски профил с индивидуално потребителско име и парола. Чрез създаването на клиентски профил регистрираното лице има правото да извършва поръчки за закупуване на стоки, предлагани от магазин BulgarianSilver.com , както и да отказва изпълнението им по надлежният ред. Фирма ВесАр ЕООД си запазва правото да отказва достъп, да прекратява регистрация на клиент, да премахва или редактира съдържание, или да отказва изпълнение на поръчки по свое усмотрение. Ако бъде отказана поръчка, то ще бъде без разход за Клиента.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СТРАНИТЕ
Магазин BulgarianSilver.com се задължава да достави поръчаната стока в договорения срок.

Магазин BulgarianSilver.com не носи отговорност за неверни данни, посочени от производителя /вносителя/ на стоката.

Магазин BulgarianSilver.com не поема задължението да извърши доставка на посочен неверен адрес или телефон.

Магазин BulgarianSilver.com не носи отговорност за забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства извън контрола на магазин BulgarianSilver.com.

Клиентът има право да иска връщането на стоката при:
• Установени липси в опаковката на стоките.
• Несъответствие с поръчаният модел, размер на стоките
• Дефекти, причинени при транспортиране на стоката /не се подписва придружаващата доставката документация/
• Разлика в цената на поръчаните стоки. Рекламации се предявяват съгласно описаните условия в специалния раздел Доставки и

Рекламации.
Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от покупката в срок от 7 (седем) дни, считано от деня, следващ доставката на стоката. Върнатите продукти трябва да бъдат със запазен търговски вид, в оригинална опаковка и със съпровождащата документация. Разходите по връщането на стоката са за сметка на Клиента. Във всички случаи на връщане на стоката трябва да бъде предварително уведомен представител на магазин BulgarianSilver.com. Може да се поиска допълнителна информация, за да се докаже несъответствие между поръчани и доставени стоки или видими дефекти по тях.

Клиентът се задължава да:
• Посочи актуален и верен адрес на доставка и телефон за контакт
• Заплати цената на поръчаните стоки, и другите съпътстващи разходи – доставка, такси за банкови преводи, допълнителна опаковка и др.
• Получи поръчаните стоки
• Опази в тайна потребителското си име и парола, за да се избегнат злоумишлени действия на трети лица
• Не прави фиктивни поръчки
• Не подава невярва информация за продуктите
• Не нарушава чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси
• Спазва действащото законодателство на Република България и настоящите Общи условия за пазаруване в магазин BulgarianSilver.com.

СНИМКИ, ИЛЮСТРАЦИИ И ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТ
Публикуваните в този сайт и снимки и описание на продуктите са информативни.

ПРАВНО РЕГУЛИРАНЕ
За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между магазин BulgarianSilver.com и клиента се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Регистрация на потребител и защита на личните данни

Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в онлайн магазина.
Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от BulgarianSilver.com да бъде закрит техният потребителски профил.

Всички данни, предоставени от клиента, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на изпълняване на заявената поръчка.

BulgarianSilver.com има право да изпраща рекламни съобщения, под формата на електронен бюлетин (newsletter), на посочения от регистрираните потребители e-mail адрес. Всеки регистриран потребител има право да се отпише доброволно от получаване на рекламни съобщения.

В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазина на BulgarianSilver.com и нарушаване на етиката, администраторите на страницата имат правото да ограничат достъпа на нарушителите до онлайн магазина.

Доставка

Електронният магазин на BulgarianSilver.com изпълнява поръчки на потребители с регистрация или без регистрация.

Поръчки, заявени след 14.00 часа, се обработват на следващия работен ден.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма Еконт.

Доставките в електронния магазин BulgarianSilver.com се извършват на базата на стандартните тарифи за куриерски услуги на фирма Еконт.

При поръчка над 120 лв., доставката до офис на куриерска фирма е за сметка на Електронния магазин BulgarianSilver.com.

Доставките се изпълняват за следващия работен ден при наличие на заявения артикул. 

Начин на плащане

Пратката се изпраща с наложен платеж. Сумата се изплаща при получаване в офис на доставчика или куриера. Доставката е с включен преглед на съдържанието.

Условия за копиране на информация

Цялата информация, публикувана в електронния магазин, е собственост на ВесАр ЕООД или на партньорите ни, предлагащи продукти в магазина, в т.ч. изображения и описания на артикули.
ВесАр ЕООД  дава право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазина.
Забранява се копирането на текстове от Електронния ни магазин и поставянето им в други уеб-сайтове и онлайн магазини, без съгласието на ВесАр ЕООД.